Tjenester
Telefon: 46 79 62 63
Lang erfaring og riktig kompetanse!

Om Delbæk Tekstbyrå

Delbæk Tekstbyrå er et veletablert tekstbyrå sentralt beliggende på Gyldenløve Brygge i Drammen. Vi leverer en rekke reportasjer, nyhetsbrev, lederartikler, pressemeldinger, portrettintervjuer, redaksjonelle annonser m.m. til kunder over hele landet. Vi tar også ansvar for foto, fotoregi og produktstyling.

Med høy fokus på kompetanse, tett kundeoppfølging og god kommunikasjon leverer vi alltid tekster til avtalt deadline. Delbæk Tekstbyrå er et lite byrå, men til gjengjeld er vi svært effektive. Vi tar imot både små og store oppdrag, og de oppdragene vi ikke får løst fra kontoret, reiser vi mer enn gjerne ut til. Før publisering lar vi alltid intervjuobjekter og/eller oppdragsgiver godkjenne all tekst. På den måten er vi sikre på at alle parter blir 100 prosent fornøyd.

Lik oss på facebook for jevnlige oppdateringer!


Via våre dyktige samarbeidspartnere, Aktiv1 AS og Boenill AS, formidler vi også web, foto, video, 3D illustrasjon, grafisk design og trykksaker.

Vi leverer

1

Reportasjer innenfor alle temaer

2

Content marketing - innholdsmarkedsføring

3

Redaktør- og innholdsansvarlig for ulike fagmagasiner og andre publikasjoner

4

Nyhetsbrev og pressemeldinger

5

Portrettintervjuer med profilerte kjendiser og andre tidsaktuelle personer

6

Redaksjonelle annonser og andre annonsetekster

7

Korrekturlesing og språkvask

8

Tekster til kjøpesenteraviser og DM-er

9

Prosjektledelse til små og store produksjoner

10

Formidling av web, grafisk design, foto, 3D illustrasjon og trykksaker

Portretter

Delbæk Tekstbyrå har utført en rekke dyptgående portrettintervjuer med flere tidsaktuelle og svært profilerte mennesker.

Vi står gjerne bak hele ”pakka” – og ordner alt fra booking og intervju, til foto, fotoregi og location.

Vi har også med oss profesjonelle makeup-artister dersom ønskelig.

Magasiner

Delbæk Tekstbyrå har lang erfaring fra ulike magasinproduksjoner der vi følger produksjonsprosessen tett - helt fra planleggingsfasen og frem til det ferdige produktet.

Vi påtar oss redaktøransvar for ulike magasiner, og er behjelpelige med alt av redaksjonelt innhold, samt grafisk design, foto og trykk. Vi innhenter også varer til produktfotografering og styling ved behov.

Senteraviser og DM-er

Kommersiell kjøpesenterreklame er blant våre spisskompetanser.

Opp gjennom årene har vi jobbet med flere enn 20 kjøpesentre over hele landet der vi har levert tekster til ulike senteraviser, DM-er og internaviser.